Nieuwe koeien

maandag 13 april 2015

Regelmatig hoor ik mensen zeggen dat ze in de ongelukkige omstandigheid verkeren waardoor ze nu eenmaal moeten werken. Want ja, als ze de loterij zouden winnen of een substantiële erfenis zouden ontvangen dan zou het leven er heel anders uit zien en zouden ze zeker niet meer gaan werken! Of in ieder geval niet daar waar ze nu werken. Interessant. Waarom laat je het leven wat je eigenlijk wil leven aan je voorbijgaan?
Lees meer...

Blaren

zondag 29 maart 2015

Ik waag me zelden aan het publiekelijk geven van mijn visie op gebeurtenissen die ik in de media lees maar dit verhaal laat mij niet los. In oktober 2013 heeft een man een dodelijk ongeluk veroorzaakt, twee jonge meiden zijn hierbij om het leven gekomen. Nu moet de hele zaak nog voorkomen maar vooralsnog kan aangenomen worden dat de man teveel gedronken had en veel te hard heeft gereden. Zijn rijbewijs was dan ook ingenomen. Kijk, misstappen maken we allemaal in het leven in meer of mindere mate
Lees meer...

Horizon verbreden

maandag 23 maart 2015

En voor je er erg in hebt is het eind maart en heb je sinds november vorig jaar niets meer gedeeld met de wereld. Althans niet op schrift. Eerst was er december met de afronding van het jaar en de feestdagen, vervolgens nog een vakantie en toen….
Lees meer...

Inspiratie

zaterdag 22 november 2014

Dit vind ik nou het mooie van inspiratie. Het bereikt je, het raakt je en je deelt het.

Meer artikelen

Artikel 11 tot 20 van 28