Kun je niets? Of altijd wel iets?

zondag 22 juni 2014

Ik kies voor het laatste. Ik zie altijd licht, mogelijkheden, oplossingen en uitdagingen. Sterker nog, wat mij betreft leer je het meest van je missers en je zware fases. Tijdens dat soort periodes zit de uitdaging er in om aandacht te houden voor wat goed gaat, wat wel kan. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je in een zwart negatief gat wordt gezogen. Het volgende filmpje is voor mij dan ook een enorme bron van inspiratie. Gun jezelf deze 6 minuten.
Lees meer...

Inspireren is ook een vak

maandag 05 mei 2014

Hoe laat jij jezelf zien aan je werkomgeving? En met jezelf laten zien bedoel ik in dit geval hoe profileer jij jezelf in relatie tot de organisatie waar je voor werkt, het werk dat je doet, je enthousiasme. Werk je vooral hard of werk je vanuit je hart? Zeker als je een manager bent dan is de mate van bevlogenheid en het geloof in wat je doet en waar je voor staat bepalend voor de spirit van een team.
Lees meer...

Dromen

vrijdag 25 april 2014

Alle successen, uitvindingen, creaties zijn met dromen en fantasieën begonnen. Fantaseer en droom wat je echt zou willen! Gaat je hart sneller kloppen? je bloed sneller stromen? Word je er euforisch blij van? Wat houdt je tegen? Laat je inspireren.
Lees meer...

Beren

maandag 21 april 2014

Zoals je in één van mijn vorige blogs kunt lezen had ik onlangs een aap mee naar huis genomen. Gelukkig wist ik waar hij thuis hoorde dus kon ik hem snel weer terug brengen. De rust is echter van korte duur geweest.
Lees meer...

Meer artikelen

Artikel 21 tot 28 van 28
<< Eerste < Vorige 1-10 11-20 21-28 Volgende > Laatste >>