Wie

Als ik met mensen praat, voel ik hun energie, hun emotie, hun weerstand. Dat heb ik van nature meegekregen en ik zie dat als mijn grote kracht. Het helpt mij om boven water te krijgen wat er speelt, waar er iets wringt en waarom.

Zo kom ik tot de kern en weet ik mensen met zichzelf in contact te brengen.

Wie ben ik?

Ik ben Linda Misdorp-van der Zee. Voordat ik Imprezzionz oprichtte, heb ik bij tal van bedrijven en winkels gewerkt. Uiteindelijk liep ik op al deze werkplekken altijd tegen dezelfde frustraties aan; collega's die de kantjes ervan af liepen en leidinggevenden die daar niet op reageerden of die zelf de kantjes ervan af liepen. Dat kan ik beter, zei ik tegen mezelf en mijn eerste doel was toen om zelf een leidinggevende te worden.

Mensen coachen gaf me veel voldoening

Daarna heb ik bij diverse bedrijven leidinggevende functies gehad. Vaak kreeg ik te maken met verandertrajecten. Vooral het coachen van mensen en ze op de juiste plaats weten te brengen gaf me veel voldoening. Zo is bij mij het idee ontstaan een eigen bedrijf op te zetten.

Imprezzionz bestaat nu tien jaar. In die tijd ben ik tientallen opdrachtgevers van dienst geweest. Met succes.

Ik zie snel welke punten op een afdeling, binnen een bedrijf of voor mensen zelf voor verbetering vatbaar zijn. Dat leidt tot constructieve voorstellen. Ik ga daarbij niet uit van problemen, maar van mogelijkheden en kansen

Ik breng mensen in contact met zichzelf waardoor zij het beste uit zichzelf kunnen halen.